La barcelonina Sylvia Calvo assisteix a la setmana de la moda sostenible a Budapest

Moda alternativa, barcelona
15 d’abril de 2019

Cartell publicitari de la Setmana de la Moda Sostenible a Budapest

Tot just podem donar per acabada la Setmana Global de Moda Sostenible que ha tingut lloc a Budapest. Enguany, s’ha celebrat la quarta edició i hi han hagut conferències, tallers, desfilades de moda ecològica i programes culturals. Els dissenyadors de moda han presentat les seves noves col·leccions que en tots els casos tenen un denominador comú: respecte al medi ambient, sostenibilitat, ètica i economia circular.

La dissenyadora de moda i barcelonina Sylvia Calvo ha tingut l’oportunitat de presentar en aquest context internacional la seva nova col·lecció de moda anomenada «Barcelona T’estimo». A més a més, ha pogut ser una de les dissenyadores en participar a les taules rodones que s’han organitzat en el marc d’aquest esdeveniment. En concret, ha estat una de les ponents a la conferència «Moda circular, malbaratament zero i impactes ambientals».

Altres participants de la taula rodona han estat:

La nova col·lecció de Sylvia Calvo es caracteritza per estar feta amb sacs de cafè reciclats. A continuació trobaràs un vídeo fet durant la presentació de «Barcelona T’estimo» a la CoShop de Barcelona on es pot veure clarament el material que utilitza Calvo.


Vídeo extret del blog Sylvia Calvo BcnDeja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s