Sylvia Calvo, la protagonista de Las ConSentidas per un dia

Divendres 24 de maig de 2019

MODA ALTERNATIVA

La dissenyadora de moda ecològica, Sylvia Calvo ha estat la convidada d’aquest mes de Las ConSentidas. La fundadora del projecte, Julia Salsas, organitza un dinar mensual (en què totes, o la majoria, de les assistentes són dones) al qual convida a una dona que, per una experiència vital o professional, pot fer reflexionar a les demés. Un projecte amb la finalitat de donar veu i poder a la dona emprenedora del segle XXI.

Ona Carbonell (capitana de l’equip espanyol de natació sincronitzada), Elena Barraquer (oftalmòloga) i Sor Lucía Caram (activista cristiana) han estat algunes de les participants de ConSentidas.

Durant l’acte, Sylvia ha explicat part de la seva vida i ha mostrat alguns dels seus dissenys, dels quals n’ha explicat la història. Una de les més especials prové d’un viatge a Austràlia, que va realitzar el passat Novembre. La roba que va durant aquest període inclou llana orgànica de les alpaques d’allà. Pep Barcelona és el nom d’una cria que va néixer el dia després que ella marxés i el qual ha «apadrinat». A partir d’ara, doncs, cada cop que l’esquilin ella podrà fer un conjunt de peces amb el seu pèl.

Ha estat una vetllada amena, familiar i de confiança. Les dones han interactuat molt amb la convidada, fent-li preguntes i aportant el seu punt de vista personal.

Un comentario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s